...Még süt a nap, de nincs már tüze semmi. Esteledik, ideje hazamenni...." (Rónay György)

Gyémántkapu Idősek Otthona

3900
Szerencs,
Csalogány út 5

Ügyfélszolgálati központ:
+36-70-5000-727
Felvételel kapcsolatban:+36-70-5001-916
dr Farkas Györgyi, intézményvezető
+36705085605
Igazgató: +36-20-4366-111

zoltan.pazonyi@gmail.com

Pazonyi Zoltán-Rendkívüli közlemény

2020.03.17 12:29

Közlemény

Tisztelt Hozzátartozók, látogatók!

Intézményünk jelenleg minden személyi és tárgyi feltétellel rendelkezik a problémamentes ellátás biztosításához. Továbbra sincs az ellátottak között vírusfertőzés gyanújára utaló panasz, dolgozóink mindent megtesznek annak érdekében, hogy ez így maradhasson.

A rendkívüli helyzetre való tekintettel a Gyémántkapu Idősek Otthona vezetősége valamennyi intézményére vonatkozóan az alábbi intézkedéseket hozza:

  • A teljeskörű látogatási tilalom továbbra is érvényben marad, határozatlan ideig
  • Az ellátottak részére csomagot hétfői és pénteki napokon lehet beadni a főépület portáján, mely kb.30percre egy ózonnal fertőtlenített szobába kerül, ezután kapják meg a gondozottak. A csomag NEM TARTALMAZHAT OTTHON KÉSZÍTETT ÉTELEKET, ALKOHOLOS ITALT! Kizárólag gyári csomagolásban tudjuk a gondozottaknak átadni.
  • Vásárlásra minden héten szerdán lesz lehetőség, melyre külön költőpénzt NEM SZÜKSÉGES KÜLDENI, intézményi keretből finanszírozzuk, ennek elszámolása a zárlat feloldása után történik majd. A vásárlás kizárólag azokra az élelmiszerekre korlátozódik, melyet az intézmény az ellátás keretén belül nem biztosít (pl. édességek, szénsavas üdítők, illetve testápolási vagy higiénés termékek).
  • Az ügyfélfogadás határozatlan ideig szünetel (ebéd, térítési díj fizetésére a pontos összeg kiszámításakor a portán vagy átutalással van lehetőség).
  • Új kérelmeket a portára beadhatják, ezek regisztrálása is csak a zárlat feloldása után történik!
  • A zárlat ideje alatt az intézmény ÚJ GONDOZOTTAT SEM KÓRHÁZBÓL, SEM OTTHONÁBÓL NEM FOGAD!
  • Kórházból hazaérkezett lakóink min.14napig lakószobájukat el nem hagyhatják, számukra a szájmaszk viselése kötelező. Influenzaszerű tünetek megjelenésekor már infektológiai osztályra küldhetők, háziorvos által!
  • A gondozottak szakvizsgálatra csak sürgős esetben küldhetők, háziorvosi viziteken is csak az akut, sürgős esetek vizsgálatára van lehetőség (NEM SÜRGŐS: bármely bőrgyógyászati elváltozás, szemészeti problémák látásromlás nélkül, megfázásos tünetek láz nélkül, hányás v.hasmenés egyéb tünet nélkül, évek óta meglévő mozgásszervi problémák stb.)
  • A gondozottakkal való kapcsolattartás telefonon biztosított, egészségügyi állapotukról érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet:

Toplenszki Szandra- ápolási vezető

 Mobil: 06-70-240-6229 (munkanapokon 8-15ig)

E-mail: szandra.fonover@gmail.com

 

A fenti intézkedések a gondozottak egészségének és életének védelme érdekében, megelőzés céljából történnek, ezért kérjük szíves türelmüket, megértésüket és együttműködésüket!

 

Pazonyi Zoltán

Igazgató