...Még süt a nap, de nincs már tüze semmi. Esteledik, ideje hazamenni...." (Rónay György)

Gyémántkapu Idősek Otthona

3900
Szerencs,
Csalogány út 5

Ügyfélszolgálati központ:
+36-70-5000-727
Felvételel kapcsolatban:+36-70-5001-916
dr Farkas Györgyi, intézményvezető
+36705085605
Igazgató: +36-20-4366-111

zoltan.pazonyi@gmail.com

Elhelyezés

I. Emelt szintű elhelyezés - Apartman jellegű ellátás /1 ágyas elhelyezés/
Ebben az elhelyezési formában a Gondozottak elhelyezése különböző méretű apartmanok történik. Az apartmanok változó nagyságúak. /18m2-25m2/ Minden apartman saját fürdőszobával rendelkezik. A fürdőszobában a jelenleg hatályos jogszabályoknak megfelelően aka-dálymentesen vannak kialakítva a berendezések és a felszerelések / Kapaszkodós radiátorok, erősített kapaszkodók/ Az apartmanokat bútorozva és bútor nélkül is elfoglalhatják a lakók. Az apartmanokban kiépített nővérhívó rendszer, telefonrendszer működik.
 
II. Általános szintű elhelyezés  /2 ágyas elhelyezés/
Ebben az elhelyezési formában a Gondozottak elhelyezés egy 2 ágyas szobában történik. A szobák beépített bútorokkal és berend-ezéssel valamint fürdőszobával van ellátva. A szobák akadálymentesen lettek kialakítva, így a mozgássérültek is tökéletesen használ-hatják. A szobákban beépített nővérhívó rendszer minden ágyhoz ki van építve valamint telefonhívások fogadására alkalmas készülékkel vannak ellátva.
 
III. Demens szintű elhelyezés és fokozott ápolású gondozottak elhelyezése
Súlyos demens gondozottak, valamint fokozott ápolási igényű gondozottak elhelyezése is lehetséges intézményünkben. Felvételüket korlátott számban tudjuk biztostani. A gondozottak különböző fizikai és mentális állapotuk miatt előzetesen szükséges felmérni a gondozási/ápolási igényüket. 
 
 
 
 

 

Képgaléria: Elhelyezés