...Még süt a nap, de nincs már tüze semmi. Esteledik, ideje hazamenni...." (Rónay György)

Gyémántkapu Idősek Otthona

3900
Szerencs,
Csalogány út 5

Ügyfélszolgálati központ:
+36-70-5000-727
Felvételel kapcsolatban:+36-70-5001-916
dr Farkas Györgyi, intézményvezető
+36705085605
Igazgató: +36-20-4366-111

zoltan.pazonyi@gmail.com

Elhelyezési módok

1. Emelt szintű elhelyezés - Apartman jellegű ellátás /1 ágyas elhelyezés/
Ebben az elhelyezési formában a Gondozottak elhelyezése különböző méretű apartmanok történik. Az apartmanok változó nagyságúak. /18m2-25m2/ Minden apartman saját fürdőszobával rendelkezik. A fürdőszobában a jelenleg hatályos jogszabályoknak megfelelően aka-dálymentesen vannak kialakítva a berendezések és a felszerelések / Kapaszkodós radiátorok, erősített kapaszkodók/ Az apartmanokat bútorozva és bútor nélkül is elfoglalhatják a lakók. Az apartmanokban kiépített nővérhívó rendszer, telefonrendszer működik.
 
2. Általános szintű elhelyezés  /2 ágyas elhelyezés/
Ebben az elhelyezési formában a Gondozottak elhelyezés egy 2 ágyas szobában történik. A szobák beépített bútorokkal és berend-ezéssel valamint fürdőszobával van ellátva. A szobák akadálymentesen lettek kialakítva, így a mozgássérültek is tökéletesen használ-hatják. A szobákban beépített nővérhívó rendszer minden ágyhoz ki van építve valamint telefonhívások fogadására alkalmas készülékkel vannak ellátva.
 
3. Demens szintű elhelyezés és fokozott ápolású gondozottak elhelyezése:/2 ágyas elhelyezés/
Súlyos demens gondozottak, valamint fokozott ápolási igényű gondozottak elhelyezése is lehetséges intézményünkben. Felvételüket korlátott számban tudjuk biztostani. A gondozottak különböző fizikai és mentális állapotuk miatt előzetesen szükséges felmérni a gondozási/ápolási igényüket.